2016. május 26., csütörtök

Vidiet rozdiel? 6kg za 6dni! :O Pomozem aj tebe! 100%...


Brutalny spalovac tukov! Nadvaha je uz minulost! Bud aj ty bombasticke dievca!


Ahojte! Moj vysledok je -27kg za 2 mesiace!! Kazde rano...


2016. május 25., szerda

Moja kamaratka vazila 94kg! Teraz je z nej bomba baba! Pomohlo to aj mne! 100%...



Som Izabella! Vidite rozdiel? Toto vsetko len za 2 mesiace. Vdaka za vybornu...


Moj vysledok za 3 tyzdne! Neverila som vlastnym ociam, ked...


Tato latka Vas zbavi nepotrebnych tukov na bruchu a to za 1 mesiac. Schudnite jednoducho...


Chceli by ste mat bombasticku postavu jednoducho za jeden mesiac? Pomozeme Vám!


2016. május 24., kedd

Lekári varujú pred nebezpečenstvom!


Hviezná moda: schudnúť o 20 kg a nie nabrať späť!

Hviezda Eurovízie: Polina Gagarina schudla 40 kg!

« Schudnúť 40 kg môžete, aj keď máte zlé genetické predpoklady. Viem to podľa seba!» — Polina Gagarina.


2016. május 23., hétfő

INTERNETOVÁ SENZÁCIA! ALICE MAJEROVÁ SCHUDLA 54 KG BEZ DIETY

Blizi sa plavková sezona! Schudnite do plaviek s kávou ...


Kateřina Střiženová schudla 31 kg a je pripravená vám poradiť, ako môžete schudnúť aj Vy!

Dobrý deň, milí čitatelia! Často dostávam e-maily s vašimi otázkami ohľadom toho, ako som schudla. Bohužiaľ nemám čas odpovedať na každú z nich. Vždy sa snažím odpovedať a podporiť vás, ale keď v tom budem pokračovať, budem musieť začať žiť len online. To je dôvod, prečo som napísala tento článok - aby som odpovedala na kľúčovú otázku: Ako som schudla 31 kg. (To neznamená, že ma už nemôžete kontaktovať s ďalšími otázkami. Tento článok mi len uľahčí prácu).
 
Môj príbeh
Keď som prestala športovať - naozaj som vtedy mala moc práce ... na mojom bruchu sa začali tvoriť tukové vankúšiky. Pohľad do zrkadla už nebol tak zábavný, moje boky, nohy a zadok boli stále širšie, rovnako ako zvyšok tela! Môžete hádať, aké bolo moje rozhodnutie: Musím schudnúť za každú cenu! Prestala som jesť tučné a vyprážané jedlá, zabudla som na neskoré večere. Ráno sme chodila behať a večery som trávila v posilňovni. Ale namiesto toho, aby som chudla, začala som ešte viac priberať. Po mesiaci som vážila 84 kg. Rozhodla som sa skúsiť dodržiavať veľmi prísny diétny plán, potom ďalšie a tak ďalej ... zabudla som, ako chutí mäso, chlieb, zemiaky a dezerty. Jedla som iba ovocie a zeleninu a nízkotučné jogurty a pila len vodu. Kúpila som si ten najdrahší čaj na chudnutie - ale nič mi nepomáhalo. Stratené kilogramy sa stále vracali do môjho vyčerpaného tela.
Potom, čo som vyskúšala snáď všetky druhy diét, pilulky, posilňovne a osobné trénermi, som úplne stratila motiváciu a silu. A práve vtedy som narazila na jedinečný produkt - zelenú kávu a rozhodla som sa to vyskúšať. Počula som, že ju niektoré celebrity užívajú, ale bola som celkom skeptická. Jednoducho som tomu neverila. Ale bola to moja posledná šanca na ceste k rýchlemu schudnutiu!
Bol som zo zelenej kávy nadšená. Počula som, že hrá nie len dôležitú úlohu pri črevných problémoch, ale tiež zabraňuje hromadeniu zlého cholesterolu, alebo lipoproteínu nízkej hustoty v pečeni. Tiež prispievá k zníženiu celkového cholesterolu cez značné zníženie jeho obsahu v plazme a pečeni.
Spomaľuje vstrebávanie cholesterolu a stimuluje jeho spracovanie žlčovými kyselinami. Konzumácia zelenej kávy má tiež veľký vplyv na reguláciu hladiny cholesterolu, ktorá je často spojená s obezitou. Zelená káva poskytuje tiež stabilný výsledok a znižuje pocit hladu!
To je dôvod, prečo som sa rozhodla nájsť viac informácií na webových stránkach výrobcu. Starostlivo som si znovu prečítala všetky informácie a objednala si zelenú kávu domov. O niekoľko dní neskôr som dostala balíček a začala som ju piť. Je to tak jednoduché, stačí piť určité množstvo denne, ako je uvedené v návode na použitie.
Už za dva týždne som bola šokovaná výsledkom - schudla som 8 kíl (!) Zbavila som sa opuchov, môja tvár žiarila energiou! Aj brucho a boky sa viditeľne zmenšili! Dokonca aj moja nálada sa zlepšila! Bola som si istá, že keď budem pokračovať, budem rovnako štíhla ako dievčatá zo skupiny VK nazvanej "40 kíl"! A to všetko bez akýchkoľvek konkrétnych posilňovacích cvikov! Jedla som, čo som chcela, a stále som chudla! V tej dobe som bol dosť znechutená rôznymi cvičeniami ...
Na konci druhého týždňa som mala dole 6 kíl! Cítila som sa skoro ako Malenka! Dokonca som pre zlepšenie výsledkov začala chodiť po schodoch, aby som mala pekné štíhle nohy. Zelená káva mi veľmi pomohla. Je to naozaj najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob, ako schudnúť! Skoro som si ani neuvedomila, že som schudla 18 kg tuku v za jeden mesiac.
Konečné víťazstvo som oslávila po mesiaci a pol. Moje hrubé brucho zmizlo! Schudla som asi 31 kíl a teraz vyzerám ako predtým, možno ešte lepšie! Konečne som to zase ja, a tak štíhla, že sa mi o tom ani nesnívalo !! V mojom veku je chudnutie oveľa ťažšie ako v dvadsiatich. Súhlasíte so mnou?
Teraz môžem odporučiť zelenú kávu všetkým svojim priateľom a kolegom v práci. Som so svojim výsledkom veľmi spokojná a verím, že vy to dokážete taky. A napriek všeobecnému presvedčeniu nemusíte držať diéty a vyčerpávať sa úmorným cvičením.
Tu sú moje odpovede na najčastejšie otázky, ktoré od vás dostávam:
Zostanú mi strie? Nie! Tento produkt nezanecháva strie! Ak sa objavia, budú iba nepatrné, nie sú vôbec vidieť na opálenej koži!
Čo sa stane s mojou kožu? Koža dostane dokonale späť do formy! Ani ja, ani moji priatelia sme nemali žiadne problémy. Celulitída zmizne, rovnako ako problémy s ňou spojené!
A čo jedlo? Musím držať diétu? Som proti diétam - potrebujete to! Musíte len postupovať podľa pokynov!
Naozaj musím prestať jesť po šiestej hodine? Nie, to je mýtus! Musíte jesť ako obvykle! Ale všeobecne by ste mali mať na pamäti, že je zdravšie jesť častejšie, ale v menších porciách!
PS: Dámy, ak ste schudli pomocou zelenej kávy, prosím podeľte sa o svoje výsledky! Bolo by zaujímavé vidieť, ako káva pomohla ostatným!

Je tu leto a neviete co s vasou postavou ? Vyskusajte zelenu kavu a schudnite!! :O

Minciună sau adevăr ? Apa pe care ai pierdut si rapid ...



Mai multe informații

2016. május 22., vasárnap

2016. május 21., szombat

Som Petra! Vidíte rozdiel? za 6 dní! Neuveritelné :O :O 100%...


Chceli by ste sa jednoducho dostat za 1 mesiac do super formy?My pomôžeme!


Som Erika! Mój výsledok -47Kg. za 7 mesiacov. Len každý den.....


Vyčistí ti hrubé črevo, spôsobí chudnutie a ťa ohreje


Dieta pre chudé brucho. 5 kíl za 1 týždeň!

Erika nevie schudnúť potom jej lekár odporučil toto..

2016. május 20., péntek

Chces byt stihla ako modelky ale tul to skrýva , stačí ak raz denne ..

Jar je tu mesiac maj a stale sa trápiš nas tym ako zhodiš pár kíl ? Ale hlavne rýchlo a bez námahy ? Klikni sem ..

Leto? Plavky?! Nemáš nato postavu a do posilky sa ti nechce? Raz denne a kilá pôjdu dole samé!!

Táto žena schudla 18Kg. za mesiac! Neuveritelné že? Nič nerobila len....


Nelúbíte diétu? Nelúbíte sportovať, a chcete schudnúť? My vám pomóžeme!


Chceli by ste mať kockaté brucho a krásný zadok za mesiac? Kliknite sem:


Táto látka za mesiac zožere tuky z brucha! 100%


Staroveká chudnúcia technika! 1-2kg každý deň, ak pred 12:00

Mamička má neskutočnú postavu ! Po pôrode schudla 55 kíl!

Spaľujte v spánku: Nápoj, ktorý vás zbaví tuku na bruchu

Chudnite počas spánku!

Schudol som bez diéty a cvičenia 23 kg! Jedna kávicka za deň ...

Chudnutie pre leňochov! Až 1-2 kg za deň, ak ráno na lačný žalúdok ....

Účinný tukožrút! Každi den vypite 1-2 pohár….

Môj výsledok: 25 kg dole za 30 dní! Každé ráno na lačný žalúdok jedna kávicka ...